zaterdag 16 november 2013

Premiere

Hi,
Vandaag is het zover, vandaag staan we op de planken van de Rijswijkse schouwburg met KRUIMELTJE!! 

Ik heb er echt mega veel zin! Ik heb vanacht geen oog dicht gedaan.. Maar dat heb ik er wel voor over.
Gisteren hebben we de technische doorloop gehad (licht en geluid) en het decor ziet er echt heel gaaf uit! 
Helaas heb ik geen foto's gemaakt gisteren, maar als ik foto's heb, zal ik ze meteen plaatsen!
Ik wordt om 10 uur opgepikt door mijn moeder dus moet even doorgaan met nagellak eraf halen, ontbijten, haarkammen, script doorlezen enz.

Heberzinin!!
Xx
Eliza

donderdag 14 november 2013

Foto's

Lieve lezers,

Voordat mensen er iets van zeggen,
Mijn foto kwaliteit is (nog) niet zo goed. Dat komt omdat alle foto's zijn gemaakt door mijzelf en mijn Iphone. 
Ik doe mijn best om de foto's zo scherp mogelijk te maken, maar ik heb niet het juiste materiaal om écht goede foto's e maken.
Ik heb voor mijn verjaardag een goede foto camera gevraagd, dus ik blijf duimen! 👍👍

Tnx for reading 
X eliza

Fashionista



Hi girls,

Ik heb sinds een jaar een abbonement op de Fashionista. Het is een blad over, je hoort het al, fashion. Het is  
echt een meidenblad; fashion, food, de upcoming IT-GIRLS, real life stories,boys en natuurlijk de nieuwtjes van onze geliefde celebs zoals ; Rihanna, Cara Delevinge, Taylor Lautner, Austin Mahone enz. 
Als je daar wel fan van bent, dus echt een girly girl bent, zou ik hem zeker een keer kopen. 


Helaas zijn ze niet in alle supermarkten te koop, maar wel in de meeste Albert Heijns en grote ketens. Ook in bijna elke Bruna ligt hij in de schappen. 
Hij komt één keer per maand uit, wel even geduld hebben dus,maar dan heb je wel wat! 

Kisses from Eliza 💋

zaterdag 9 november 2013

Ongelukje...

Gisteren had ik net zo als elke vrijdag repetities voor kruimeltje. Dat duurt altijd 2 uur, van 4 tot 6. Gister niet, want we gingen alle liedjes uit kruimeltje zingen voor de bejaarden in het tehuis, en dat zou tot 19.30 duren. Van 4 tot 6 hebben we gerepeteerd en daarna gingen we lekker eten. Iedereen had namelijk eten mee genomen. Omdat we niet echt op schema liepen, moesten we heel snel eten du ik heb snel een oliebol en wat doritos naar binnen gewerkt. 

We liepen in het donker naar het bejaarden tehuis en gingen ons daar omkleden. Ik droeg handschoentjes, een sjaal en beenwarmers dus ik had het behoorlijk warm! 
Het was ook een heel klein podiumpje voor 30 man, dus we stonden echt bovenop elkaar! Ik stond een beetje achteraan. Toen we het 1 na laatste nummer zongen, begon een jongen naast mij opeens heel erg te hijgen. Hij is echt heel erg vreemd dus ik wilde bijna zeggen; he gast doe ff normaal! Maar hij was aan het hyperventileren! Dus gelukkig heb ik dat niet gedaan!! 
Hij liep naar buiten toe en wij gingen door. Bij het laatste nummer hoorde ik mijzelf niet meer zo goed en kreeg ik een suis in mijn oor. Even later werd ik duizelig en zag ik zwarte vlekken voor mijn ogen. Ik heb dat weleens vaker dus ik dacht, ah joh, gaat zo weer weg. Maar nee, het werd zwart voor mijn ogen en ik voelden dat ik naar achteren liep. Het keek net alsof ik het me verbeelde. Ik hoorde alles gewoon, ook dat ik stampend naar achter liep. Toen ik tegen de deur botste was ik weg. Ik werd eigenlijk direct daarna wakker. Het eerste wat ik zei was; Fack ik heb het verpest! Ik vond het eigenlijk niet zo heel erg dat ik was flauwgevallen , ik vond het wel heel erg dat de rest van de groep niet door kon dankzij mij! Ik schaamde me zo!! Natuurlijk kon ik er niks aan doen, maar toch.. Toen ik beneden was in de omkleedruimte, kwam iedereen naar me toe. Ik heb wel 10 keer gehoord dat ze zo geschrokken waren en dat het er zo eng uit zag. Ik heb het nog nooit eerder gehad. Dus ik had het echt niet verwacht! Iedereen was heel lief enzo, ik (het nieuwe meisje) wa meteen populair haha. Ik hoop dat dit de 1e en laatste keer was! 
Kus Eliza

zondag 3 november 2013

Marks & Spencer

Van mijn moeder hoorde ik een tijdje terug dat ze het zo jammer vond dat er nergens in Nederland meer een Marks & Spencer te vinden is. Ik had echt geen idee waar ze het over had. Ze vertelde me dat dat een winkeltje was waar je allemaal Engelse hapjes en spulletjes kunt kopen. Nou, ik zal je vertellen ik hou echt mega veel van scones en thee en all that stuff dus ik vond het meteen helemaal leuk. Helaas zijn ze er niet meer zei mijn moeder toen. 
Het leuke deel van dit verhaal; Sinds een paar weken kan je bij elke BP (je weet wel dat tankstation met zo'n groene bloem) shoppen voor Engelse hapjes!! Er is namelijk een MS (Marks & spencer) afdeling!! Ik ben echt zo happy net dit nieuws! Ik vroeg mijn moeder dan ook meteen om daar even te tanken en natuurlijk even een paar scones mee te nemen...:) Ik heb ze gegeten, en ze zijn echt mega lekker!!
Zeker even langsgaan als je ouders gaan tanken!! 

Lfs
Eliza

vrijdag 1 november 2013

Steiner rules de vs

Ik zie rond in de wereld
Waarin de zon haar licht zendt
Waarin de sterren fonkelen
Waarin de stenen rusten
De planten levend groeien,
De dieren voedend leven.
Ik schouw diep in de ziel
die binnen in mij leeft
De Godesgeest hij weeft,
in zon en zielen licht
In wereld ruimte buiten
In zielen diep te binnen
Tot u o Godesgeest
Wil ik mij vragend wenden
Dat in mijn kracht en zegen
Voor leren en voor arbeid
Tot wasdom mogen komen.

Deze spreuk zeggen wij op school elke dag in de ochtend voor we met de dag beginnen. Je moet nu niet denken dat ik op een een of andere weird enorm christelijke school zit hoor. Het is gewoon het begin van de dag, een spreuk waarin je eigenlijk de dag en jezelf begroet. Ja, ook weer zo'n antroposofisch ding...
Deze spreuk is ooit geschreven door meneer Rudolf Steiner. Hij kwam uit Duitsland en heeft in Stuttgart de eerste Vrije School opgericht. Later is in Nederland, in Den Haag ook een vrije school gestart. De eerste Nederlandse vrije school. Daar zit ik nu op. 
Zo weet je weer een beetje meer.
X Eliza